Klinikkene

Tanken bak taleflytsenteret er at det etter hvert skal finnes behandlings-klinikker tilknyttet oss i hele Norge. Ved alle klinikkene skal man finne dyktige og engasjerte logopeder med spesialisering innenfor taleflyt- og taleflytrelaterte vansker. Vi mener dette er viktig fordi tilgangen til logopedisk behandling - og ikke minst av noen med spesialisert kompetanse - per i dag er for avhengig av bosted. Det hjelper lite at rett til logopedisk behandling er lovfestet når tilgangen på tjenester svikter.  


I store byer og tettbebygde strøk er det større tetthet av logopeder enn ute i distriktene, og sjansen er dermed større for å finne noen som til en viss grad har spesialisert seg i taleflytvansker, men også her kan ventetid og logoped-mangel gjøre at man venter unødvendig lenge på hjelp. I tillegg til å jobbe for å utjevne geografiske forskjeller i tilgang til behandling mener vi altså at tilgangen på spesialisert hjelp bør bli bedre. Ved alle våre avdelinger skal det derfor være minimum en ferdigutdannet klinisk spesialist som gir veiledning og faglig oppfølging av logopeder under spesialisering. 


Foreløpig har Taleflytsenteret AS to godt etablerte avdelinger sentralt plassert i Lillestrøm og på Kongsberg, men håper å utvide med flere avdelinger snart. I mellomtiden tilbyr vi behandling og alle øvrige tjenester til hele landet gjennom video. Vi skal også arrangere kurs og intensivdager rundt om i Norge innen kort tid.

Avd. Lillestrøm

Vår avdeling på Lillestrøm ligger i sentrum, med kort avstand til togstasjon og busstopp. Med kun 12 min. reisetid fra Oslo S til Lillestrøm stasjon med tog, er klinikken enkelt tilgjengelig for stor-Oslo, områder rundt Gardermoen, og omkringliggende kommuner i Viken (Rælingen, Enebakk, Lørenskog, Nittedal, Nannestad, Gjerdrum, Ullensaker, Nes, Eidsvoll, Aurskog-Høland, Rakkestad, Skiptvet, Follo, Ås, Frogn, Lier, Marker m.fl.). Vi har parkering mot avgift rett ved kontorlokalene.

Dersom du ønsker konsultasjon eller å bestille time, ta kontakt med oss

Avd. Kongsberg

Vår avdeling på Kongsberg ligger midt i sentrum med kort avstand til togstasjon og busstopp. Kontoret er tilgjengelig for rullestolbrukere, med heis og tilrettelagte fasiliteter. Den sentrale beliggenheten vår gjør klinikken tilgjengelig for omkringliggende kommuner, som Drammen, Øvre Eiker, Flesberg, Rollag, Nore og Uvdal, Notodden, Tinn, Bø, Skien m.fl. Vi har parkering mot avgift rett ved lokalene.

Dersom du ønsker konsultasjon eller å bestille time, ta kontakt med oss